به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، وزیر امور اقتصادی و دارایی و هیات همراه در فرودگاه یزد مورد استقبال رسمی مسوولان قرار گرفت.
دکتر خاندوزی با حضور در مرکز خدمات سرمایه گذاری ضمن بازدید از بخش های این مرکز در جریان فعالیت ها و اقدامات این مرکز قرار گرفت.
براساس برنامه اعلام شده، دکتر خاندوزی در این سفر یک روزه به نمایندگی از رئیس جمهوری به شهرستان های بهاباد و بافق سفر خواهد کرد و به صورت چهره به چهره با مردم و اصناف، صاحبان واحدهای تولیدی و معدنی این دو شهرستان دیدار خواهد داشت .
حضور در گلزار شهدا، بررسی مسایل و مشکلات مردم و صاحبان صنایع و معادن در حوزه های بانکی، بیمه ای، مالیاتی، اموال تملیکی و بورس و غیره، شرکت در جلسه شورای اداری شهرستان های بهاباد و بافق، بازدید از شرکت سنگ آهن مرکزی ایران – بافق و بازدید از مجموعه ورزشی کارگران بافق از جمله برنامه های سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به استان یزد می باشد.
همزمان با سفر رئیس جمهور به استان یزد میز ارتباطات مردمی در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان برای پاسخگویی به درخواست های مردمی راه اندازی شده است.
"علی عسکری" معاون توسعه مدیریت و منابع و "علیعادل عبادینژاد داورانی" مدیر کل دفتر امور استانهای وزارت اقتصاد ، وزیر را در این سفر همراهی می کنند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 15,ژوئن,2026